Cantareata Sheryl Crow si Lance Armstrong, de sapte ori castigator al Turului ciclist al Frantei, au anuntat ca s-au despartit, dupa o relatie de doi ani si o logodna care a durat cinci luni, informeaza Mediafax. "Dupa ce ne-am gandit bine, am luat d
Cantareata Sheryl Crow si Lance Armstrong, de sapte ori castigator al Turului ciclist al Frantei, au anuntat ca s-au despartit, dupa o relatie de doi ani si o logodna care a durat cinci luni, informeaza Mediafax. "Dupa ce ne-am gandit bine, am luat dificila decizie de a ne separa. Simtim o dragoste profunda si un respect profund unul fata de celalalt si cerem sa ne fie respectata intimitatea in aceasta perioada foarte dificila", au anuntat Crow si Armstrong, intr-un comunicat. Cei doi s-au cunoscut in 2003 la un bal de caritate. Armstrong, in varsta de 34 de ani, si Crow, care are 43 de ani, s-au logodit in septembrie 2005, la doua luni dupa ce sportivul si-a anuntat retragerea din activitate. Lance Armstrong are trei copii din casnicia cu fosta sa sotie, Kristin. Sheryl Crow este detinatoarea unui premiu Grammy si a lansat cel de-al cincilea album al sau, "Wildflower", in luna septembrie a anului trecut, declarand ca Armstrong a fost cel care a inspirat-o, informeaza BBC News Online. Ea a sustinut un concert fara onorariu in Austin (Texas), orasul natal al lui Armstrong, cand s-au implinit noua ani de la diagnosticarea sportivului cu cancer, o boala pe care a invins-o. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.