Delegatia Romaniei formata din sportivi, antrenori si oficiali, care urma sa plece ieri, la ora 9,15, spre Torino, a fost intarziata pe aeroport timp de cinci ore, din cauza unei defectiuni survenite la avionul companiei Tarom, in care urma sa se imb
Delegatia Romaniei formata din sportivi, antrenori si oficiali, care urma sa plece ieri, la ora 9,15, spre Torino, a fost intarziata pe aeroport timp de cinci ore, din cauza unei defectiuni survenite la avionul companiei Tarom, in care urma sa se imbarce. Secretarul general al Federatiei Romane de Schi si Biatlon, Constantin Arghiropol, a declarat ca nu cunoaste motivele exacte ale intarzierii. "Ni s-a spus doar ca avionul in care urma sa ne imbarcam are o defectiune. Asa ca am asteptat pe aeroport, pentru a ne imbarca la cursa similara, de la ora 14,15", a precizat Arghiropol, de pe Aeroportul "Henri Coanda". Secretarul general al FRSB a mai spus ca nu au fost alte probleme in afara asteptarii din aerogara. "Ni s-au oferit toate conditiile, doar ca a trebuit sa asteptam. Dar acum ne imbarcam si speram sa ajungem cu bine", a mai precizat Constantin Arghiropol. (C.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.