Patru barbati au fost prinsi in flagrant, la sfarsitul saptamanii trecute, de politistii craioveni de la Crima Organizata, in timp ce incercau sa vanda doua kilograme de mercur. Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane, cei patru, Dan M.,
Patru barbati au fost prinsi in flagrant, la sfarsitul saptamanii trecute, de politistii craioveni de la Crima Organizata, in timp ce incercau sa vanda doua kilograme de mercur. Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane, cei patru, Dan M., Adrian D., Daniel D., si Vasile B., toti cu varste cuprinse intre 23 si 24 de ani, au fost prinsi in timp ce incercau sa vanda doua kilograme de mercur unei persoane din municipiul Craiova, pentru suma de 1500 de euro. Anchetatorii au stabilit ca mercurul a fost procurat de Adrian D. si Daniel-Stefanin D., in perioada 2003 - 2005, de la diferite persoane din judetul Olt. Cei patru barbati sunt cercetati in stare de libertate, pentru detinere de substante toxice fara drept, iar cantitatea de mercur a fost confiscata. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.