Un brasovean a ucis-o, la sfarsitul saptamanii trecute, pe mama fostei sale concubine, dupa ce a sechestrat-o impreuna cu nepotul ei de doi ani, a agresat-o si pe fosta lui iubita si apoi s-a sinucis. Potrivit anchetatorilor, Florin Aldea, de 35 ani,
Un brasovean a ucis-o, la sfarsitul saptamanii trecute, pe mama fostei sale concubine, dupa ce a sechestrat-o impreuna cu nepotul ei de doi ani, a agresat-o si pe fosta lui iubita si apoi s-a sinucis. Potrivit anchetatorilor, Florin Aldea, de 35 ani, a mers acasa la fosta sa iubita, Luminita Burac, care locuieste impreuna cu mama si fiul ei in varsta de doi ani, rezultat dintr-o casatorie anterioara. Barbatul voia sa incerce s-o convinga pe tanara sa se impace cu el, dar i-a gasit acasa doar pe mama acesteia, Ileana Burac, de 55 ani, si pe copilul in varsta de doi ani. Cei doi s-au certat, iar barbatul a luat un cutit de bucatarie cu care a ucis-o pe Ileana Burac, sub ochii micutului. "Aldea Florin a avut o relatie apropiata cu Burac Luminita pana in noiembrie 2005, cand s-au despartit, pe fondul atitudinii agresive si a geloziei manifestate de barbat.
A sarit de la etajul noua
Cu toate acestea, barbatul a incercat sa pastreze legatura cu fosta sa prietena", se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov.
In momentul in care Luminita Burac a ajuns acasa, barbatul i-a deschis usa si a luat-o la bataie, a amenintat-o si pe ea cu cutitul, apoi a sechestrat-o intr-o camera a apartamentului. Totodata, el i-a spus ca mama ei este plecata de acasa. Conform procurorilor, femeia a reusit sa foloseasca telefonul mobil pentru a-si anunta o prietena, care i-a alertat pe politisti, iar acestia au venit la locuinta victimelor. Potrivit IGP, politistii au sunat la usa, iar un barbat le-a raspuns, le-a spus ca se numeste Florin si ca se va preda a doua zi dimineata. "Politistii au sunat la usa, dar barbatul a refuzat sa deschida si a fost nevoie de interventie in forta pentru a se patrunde in apartament. Ofiterii au spart usa apartamentului, moment in care barbatul s-a aruncat de la etajul noua al locuintei", a precizat Liviu Naghi, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov. El a sarit de la fereastra bucatariei si a murit in urma impactului cu solul. Politistii i-au gasit in casa pe fosta iubita a atacatorului si pe fiul acesteia. Ei au descoperit si corpul fara viata al celeilalte femei, plin de rani provocate de cutit, mai ales la fata, gat si abdomen. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.