Un judecator a anulat restrictia impusa cantaretei Courtney Love de a nu parasi casa in care locuieste, in urma eforturilor depuse de aceasta pentru a se lasa de droguri si alcool, informeaza BBC News Online. Courtney Love a primit in luna noiembrie
Un judecator a anulat restrictia impusa cantaretei Courtney Love de a nu parasi casa in care locuieste, in urma eforturilor depuse de aceasta pentru a se lasa de droguri si alcool, informeaza BBC News Online. Courtney Love a primit in luna noiembrie a anului trecut, din partea judecatorului Rand Rubin, ordinul de a nu-si parasi domiciliul, decizie care continua programul de reabilitare al cantaretei, inceput intr-o clinica specializata. Love nu avea voie sa iasa decat pentru doua motive: vizita la doctor sau la ofiterul de proba. "Ma simt ca si cand mi-as primi creativitatea inapoi, lasand problema drogurilor in urma mea", a declarat Love la audierea preliminara eliberarii ei. Cantareata se afla in perioada de eliberare conditionata in urma abuzului de droguri si atacarea unei femei cu o sticla. Incidentul a avut loc dupa ce Love a gasit-o pe cantareata Kristin King in casa iubitului ei. Love nu a contestat acuzatiile pe care le-a primit in luna februarie 2005, atunci cand King a dat-o in judecata pentru atac cu o sticla si cu o lumanare aprinsa. Judecatorul Rubin a extins perioada de proba a cantaretei pana in luna martie a anului 2007, ordonandu-i acesteia sa continue programul de consiliere pe care il urmeaza. De asemenea, i-a impus sa continue controlul de droguri si alcool, efectuat de doua ori pe saptamana, si sa evite locurile in care alcoolul este principala bautura de vanzare. O noua audiere a fost stabilita pentru data de 12 mai. Love a stat intr-o clinica de reabilitare incepand cu luna septembrie a anului trecut, dupa ce a incalcat regulile de reabilitare folosind droguri. Ea a obtinut permisiunea de a parasi mai devreme acest centru, desi initial primise ordinul de a sta acolo timp de 180 de zile. In februarie 2005, Love a pledat de asemenea vinovata intr-un proces in care era acuzata de falsificarea unei retete medicale, iar in 2004 a pledat vinovata la acuzatia de abuz de cocaina.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.