La sfarsitul anului 2005, Roche Group a anuntat o crestere globala a vanzarilor cu 20 la suta fata de anul precedent, cifra de afaceri inregistrata fiind de 35.5 miliarde de franci elvetieni (CHF). Totodata, divizia de farmaceutice, Roche Pharmaceuti
La sfarsitul anului 2005, Roche Group a anuntat o crestere globala a vanzarilor cu 20 la suta fata de anul precedent, cifra de afaceri inregistrata fiind de 35.5 miliarde de franci elvetieni (CHF). Totodata, divizia de farmaceutice, Roche Pharmaceuticals, a raportat vanzari de 27.3 miliarde CHF, in crestere cu 25 la suta fata de anul 2004. ''Patru dintre produsele oferite de Roche Pharmaceuticals au avut, in 2005, vanzari de peste un miliard CHF fiecare, doua dintre produse - vanzari de peste doua miliarde CHF fiecare, iar un produs al companiei a inregistrat anul trecut vanzari de peste patru miliarde de CHF. Portofoliul anticancer al Roche Pharmaceutical a inregistrat o crestere a vanzarilor cu 42 la suta fata de anul 2004 si reprezinta 40 la suta din vanzarile totale ale Roche Pharmaceuticals. Pentru anul 2006, se estimeaza o crestere cu doua cifre a vanzarilor, mai ales in a doua jumatate a anului'', precizeaza Roche Group.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.