Sorin Oprescu nu va reveni in functia de director general al Spitalului Elias, insa este posibil sa ocupe o functie in Consiliul de Administratie al institutiei, a declarat ieri, pentru Mediafax, Eugen Simion, presedintele Academiei Romane. Potrivit
Sorin Oprescu nu va reveni in functia de director general al Spitalului Elias, insa este posibil sa ocupe o functie in Consiliul de Administratie al institutiei, a declarat ieri, pentru Mediafax, Eugen Simion, presedintele Academiei Romane. Potrivit lui Eugen Simion, decizia ca Sorin Oprescu sa nu revina la conducerea Spitalului Elias a fost luata joi seara, in cadrul sedintei Consiliului de Administratie al institutiei. "Consiliul de Administratie s-a intrunit, a luat cunostinta de hotararea instantei. Sigur ca noi trebuie sa acceptam hotararile instantei, dar, discutand in chip amiabil cu domnul profesor Oprescu, am cazut impreuna de acord ca nu este cazul sa mai bulversam o data actuala conducere a spitalului. Dumnealui, de bunavoie, a acceptat sa-si mentina cererea de retragere pe care o facuse cu oarecare timp in urma. Noi i-am multumit si l-am felicitat pentru acest act de intelepciune si demnitate si, impreuna, ne-am gandit la viitorul spitalului(...)", a explicat Eugen Simion. Pe de alta parte, Eugen Simion a precizat ca este posibil ca Sorin Oprescu sa fie primit in Consiliul de Administratie al Spitalului Elias, Academia Romana urmand sa faca, "la momentul potrivit", diligentele necesare in acest sens. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.