Aseara a fost programata Adunarea Generala a AFC Rapid, principalul punct pe ordinea de zi fiind transformarea clubului giulestean din societate non-profit in societate pe actiuni. Astfel, George Copos (patronul grupului de firme "Ana"), Jean Valvis
Aseara a fost programata Adunarea Generala a AFC Rapid, principalul punct pe ordinea de zi fiind transformarea clubului giulestean din societate non-profit in societate pe actiuni. Astfel, George Copos (patronul grupului de firme "Ana"), Jean Valvis (presedintele grupului "LaDorna), Dan Ostahie (patron "Altex") si Francois Olivier (reprezentant "Carrefour") urmau sa devina noii investitori din Giulesti. Copos va fi nevoit sa-si treaca actiunile spre administrare unei alte persoane, vicepremierul urmand sa renunte si la functia de presedinte al Consiliului de Administratie. In aceste conditii, Valvis, cel care a declansat procedura de transformare a clubului, ar putea conduce CA, insa nici unul dintre actionari nu va putea detine controlul absolut. Un alt sponsor al Rapidului, "LukOil", isi va mentine statutul, deoarece este deja actionar oficial la Spartak Moscova si, conform regulamentelor UEFA, nu poate fi actionar la un alt club european. Altfel, tot aseara urma sa se decida si soarta lui Dinu Gheorghe, presedintele executiv al Rapidului fiind pe "lista neagra" a lui Copos. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.