Brazilienii Pelanda si Marcio si sarbul Ivan Petrovic vor semna contracte cu divizionara secunda Petrolul Ploiesti, urmand sa fie inclusi in lotul de 26 de fotbalisti al formatiei prahovene pentru turneul din Antalya, programat in perioada 6-16 febru
Brazilienii Pelanda si Marcio si sarbul Ivan Petrovic vor semna contracte cu divizionara secunda Petrolul Ploiesti, urmand sa fie inclusi in lotul de 26 de fotbalisti al formatiei prahovene pentru turneul din Antalya, programat in perioada 6-16 februarie. Conducerea clubului prahovean a renuntat la cel de-al treilea fotbalist brazilian aflat in probe, Luciano. Tehnicianul considera ca singurul compartiment in care echipa este descoperita este cel defensiv, unde ar mai avea nevoie de un fundas central si un fundas stanga. In acest sens, Rachita a luat legatura cu impresarul Traian Gherghisan, care i-a adus la Ploiesti pe Marcio, Pelanda si Petrovic, si i-a solicitat aducerea in probe a fundasului ucrainean Andrei Stepanov, care a evoluat ultima oara la FC Tavria Simferopol si a mai fost testat de Otelul Galati si FC Arges. In cadrul turneului din Turcia, divizionara B va disputa mai multe partide amicale, printre adversare numarandu-se Bucheon, din Coreea de Sud (7 februarie), Raba Eto Gyor, din Ungaria (11 februarie), Lech Poznan, din Polonia (13 februarie) si Stal Alcevsk, din Ucraina (15 februarie). (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.