Ieri, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorti a meciurilor celei de-a 10-a editii a Cupei Liceelor "McDonald's", competitie care va avea loc in perioada 6-25 februarie, la Sala Polivalenta "Ioan-Kunst Ghermanescu" din Bucuresti. La competiti
Ieri, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorti a meciurilor celei de-a 10-a editii a Cupei Liceelor "McDonald's", competitie care va avea loc in perioada 6-25 februarie, la Sala Polivalenta "Ioan-Kunst Ghermanescu" din Bucuresti. La competitia cu premii totale de peste 15.000 de euro vor participa 91 de licee si colegii din Bucuresti (record de inscriere). Organizatorii Cupei Liceelor "McDonald's" sunt FRF (reprezentata ieri de Ionut Lupescu si Daniel Prodan) si International Sport Mangement, iar sponsori Coca-Cola, Elmec Romania, Wurth, Panasonic si Bronic Security. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.