Cosmin Contra, fundasul lui Getafe, a declarat presei din Spania ca meciurile contra lui Alaves sunt intotdeauna speciale. "Este echipa unde am cunoscut cele mai mari satisfactii ca jucator si ca om. Acolo am devenit cel mai bun jucator din Romania s
Cosmin Contra, fundasul lui Getafe, a declarat presei din Spania ca meciurile contra lui Alaves sunt intotdeauna speciale. "Este echipa unde am cunoscut cele mai mari satisfactii ca jucator si ca om. Acolo am devenit cel mai bun jucator din Romania si cel mai bun fundas din lume. Le datorez mult celor de acolo, chiar daca acum au ramas putini din cei care mi-au fost coechipieri. Adevarul este ca acum echipa nu mai seamana deloc cu cea din vremea mea: si-a schimbat conducerea, stilul...", a spus Contra. Fundasul roman va fi titular maine in meciul disputat pe teren propriu contra lui Deportivo Alaves din etapa a 22-a a campionatului Spaniei, dupa ce trei saptamani a fost rezerva. "Stiu cum sunt ca jucator. In partida din Cupa Spaniei cu Espanyol nu am avut o evolutie foarte buna si antrenorul a decis sa foloseasca alti fotbalisti. Eu ma supar daca nu joc, dar trebuie sa accept pentru ca altfel as fi lipsit de respect fata de coechipieri", a afirmat Contra. "Gurita" a mai declarat ca spera sa evolueze mai mult in viitor, dupa ce a purtat o discutie cu antrenorul Bernd Schuster. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.