Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, i-a acuzat, in urma cu doua zile, pe Sorin Rosca Stanescu, Liviu Luca si Sorin Ovidiu Vantu ca l-au amenintat telefonic pe George Copos. Imediat dupa aceasta afirmatie a liderului conservator, z
Presedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, i-a acuzat, in urma cu doua zile, pe Sorin Rosca Stanescu, Liviu Luca si Sorin Ovidiu Vantu ca l-au amenintat telefonic pe George Copos. Imediat dupa aceasta afirmatie a liderului conservator, ziarul ZIUA i-a solicitat o declaratie vicepremierului Copos. Acesta nu a fost insa de gasit. Totusi, ieri dimineata, la ora 09.56, am avut surpriza sa fim sunati, de pe un numar privat, chiar de catre George Copos. Prezentam in continuare stenograma scurtei convorbiri purtata intre reporterul ZIUA George Tarata si conservatorul George Copos. (D.E.I.)
George Copos: Buna dimineata George. Am inteles ca m-ai cautat.
George Tarata: Da, v-am cautat ieri (joi - nota red.), sa-mi dati o declaratie legata de ceea ce a spus domnul Voiculescu.
Pai ce sa mai declar. Nu ai vazut ce am declarat? Am zis ca am vorbit despre vreme si vremuri.
Da, am vazut. Domnule Copos, eu v-am cautat inainte sa dati aceasta declaratie...
George, eu nu vreau sange, eu vreau pace. George, eu am fost prieten cu Sorin Rosca Stanescu inca din studentie, cu Liviu Luca nu am nimic, nu am avut nimic de impartit, Vantu m-a ajutat foarte mult la Rapid. George, eu sunt un om bun, ai sa vezi mai incolo ca nu m-am schimbat. Da, am facut o greseala cand am facut acest pas, sa fiu vicepremier...
Domnule Copos, eu astazi (vineri - nota red.) nu v-am mai cautat, dar va multumesc ca m-ati contactat...
George, pe noi trebuie sa ne preocupe Uniunea Europeana. Trebuie sa fim atenti la procesul de aderare, Romania trebuie sa intre in Uniunea Europeana, George.
Da, domnule vicepremier...
Bine George, buna ziua, iti doresc sa ai o zi buna.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.