Cinci studenti farmacisti, aflati in ultimul an de studiu la Universitatea de Medicina si Farmacie ''Carol Davila'' beneficiaza de burse private din partea Help Net Farma. Valoarea burselor se ridica la 16.500 RON si vor constitui un sprijin financia
Cinci studenti farmacisti, aflati in ultimul an de studiu la Universitatea de Medicina si Farmacie ''Carol Davila'' beneficiaza de burse private din partea Help Net Farma. Valoarea burselor se ridica la 16.500 RON si vor constitui un sprijin financiar acordat pana in luna octombrie a acestui an. Cei cinci studenti au fost selectati de catre reprezentantii Universitatii de Medicina si Farmacie ''Carol Davila'', tinand cont de ''calitatile acestora, dedicarea, angajamentul si interesul aratate pentru domeniul de studiu, precum si de dificultatile financiare care pot impiedica sau ingreuna ultima etapa a procesului de formare si de pregatire universitara a viitorilor farmacisti''.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.