Mijlocasul suedez al lui Anderlecht Bruxelles, Par Zetterberg, considera ca fotbalistul roman Marius Mitu este un jucator cu calitati exceptionale, chiar daca a evoluat foarte putin la gruparea belgiana, informeaza cotidianul "La Derniere Heure". "Mi
Mijlocasul suedez al lui Anderlecht Bruxelles, Par Zetterberg, considera ca fotbalistul roman Marius Mitu este un jucator cu calitati exceptionale, chiar daca a evoluat foarte putin la gruparea belgiana, informeaza cotidianul "La Derniere Heure". "Mitu este un jucator cu calitati exceptionale. La meciul precedent, am stat pe banca pentru ca i-a venit si lui Mitu randul sa evolueze, mai ales ca nu a jucat prea mult in acest sezon", a declarat Zetteberg, comentand decizia antrenorului Franky Vercauteren, care l-a folosit titular pe Mitu in jocul pierdut de Anderlecht, scor 0-2, in deplasare, la Germinal Beerschot, in cadrul etapei a 20-a a campionatului belgian. Internationalul suedez, in varsta de 36 de ani, considera ca s-ar intelege de minune cu Mitu, daca ar evolua impreuna, in cadrul unui meci, la Anderlecht. "Chiar daca suntem competitori pe acelasi post, sunt convins ca putem face treaba buna pe teren impreuna, in folosul echipei. La antrenamente ne intelegem de minune. De ce n-am face-o si in timpul unui joc oficial?", a conchis Zetterberg. Presedintele gruparii din Bruxelles, Roger Van den Stock, il considera pe Mitu inlocuitorul perfect al lui Zetterberg in linia de mijloc a formatiei. "Zetterberg isi va incheia cariera in mai 2006, iar Mitu are profilul perfect pentru a-l inlocui. De aceea l-am si transferat de la Lierse, pentru care Mitu a marcat 10 goluri si a dat 19 pase decisive in sezonul precedent", a explicat Van den Stock pentru site-ul oficial al lui Anderlecht. Marius Mitu, care evolueaza cu numarul 99 la Anderlecht, a fost transferat de la Lierse in mai 2005. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.