Conducerea CSA Steaua a trimis Comisiei de Disciplina a FR Hochei pe Gheata un DVD cu o selectie de 25 de faze din meciurile de la Miercurea Ciuc, disputate pe 17 si 18 ianuarie, incercand sa evidentieze duritatile comise de "ciucanii" Elekes, Szocs,
Conducerea CSA Steaua a trimis Comisiei de Disciplina a FR Hochei pe Gheata un DVD cu o selectie de 25 de faze din meciurile de la Miercurea Ciuc, disputate pe 17 si 18 ianuarie, incercand sa evidentieze duritatile comise de "ciucanii" Elekes, Szocs, Hozo si Papp. In baza acestui material, trimis cu doua zile inaintea ultimei duble din Superliga, "militarii" solicita suspendarea pe sase etape a primilor trei sportivi si un ultim avertisment pentru Papp. Totodata, antrenorul Marius Gliga afirma ca este posibil sa organizeze si o conferinta de presa in care sa prezinte imaginile, "pentru ca lumea sa vada si sa judece" cine se face vinovat de violenta si duritati. "M-am saturat, aceleasi probleme, aceiasi jucatori, care-si fac jocul dur sub privirile ingaduitoare ale arbitrilor. Noi vom aborda partidele de la Bucuresti (n.n. - azi si maine, de la ora 16, respectiv 17) pentru a le castiga, dar nu ne dezicem de linia noastra de baza. Vom continua sa promovam spectacolul de calitate si sa oferim suporterilor bucuriile pe care le merita", a spus Gliga, completat de presedintele sectiei ros-albastre, Cristian Carlan: "In material se observa clar duritati deosebit de grave, lovituri ale jucatorilor ciucani cu pumnul si cotorul crosei in fata si la coloana, multe nepedepsite nici de arbitri!". (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.