Ziarul ZIUA isi exprima regretul pentru asocierea profesorilor Elena si Catalin Zamfir la faptele mentionate in articolul intitulat "Nazistul Iliescu", publicat marti, 31 ianuarie 2006. Ziarul ZIUA a semnalat, dar credem ca este de datoria specialist
Ziarul ZIUA isi exprima regretul pentru asocierea profesorilor Elena si Catalin Zamfir la faptele mentionate in articolul intitulat "Nazistul Iliescu", publicat marti, 31 ianuarie 2006. Ziarul ZIUA a semnalat, dar credem ca este de datoria specialistilor in stiinte naturale si sociale sa stabileaca daca, in perioada anilor 1960, s-au efectuat, intr-adevar, cercetari care ar putea leza drepturile omului. In acest sens, stam la dispozitia responsabililor Universitatii Bucuresti oferind spatiu publicistic pentru clarificari. In acelasi timp, conducerea ziarului isi exprima increderea ca acest fapt nu va afecta buna colaborare stabilita cu Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala a Universitatii din Bucuresti. (Redactia)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.