6 August 2007

Lectura de un minut

Filmul „Cumatra uscata“, din 1962, reprezentand debutul regizoral al lui Bernardo Bertolucci, incepe pe TVR Cultural, de la ora 20.00. Pe malul Tibrului, intr-un parc din Roma, este descoperit cadavrul unei prostituate. Pentru a solution
Filmul „Cumatra uscata“, din 1962, reprezentand debutul regizoral al lui Bernardo Bertolucci, incepe pe TVR Cultural, de la ora 20.00. Pe malul Tibrului, intr-un parc din Roma, este descoperit cadavrul unei prostituate. Pentru a solutiona cazul, politia incearca sa identifice si sa interogheze persoanele care au trecut prin parcul respectiv in noaptea crimei. Tot de la ora 20.00, pe Discovery, aflam cum se fabrica cele mai obisnuite lucruri. „Cum se fabrica?“ este povestea modului in care sunt fabricate diverse obiecte. De la ora 20.30, pe Antena 1, incepe filmul „Suspecti de serviciu“ (foto). Cand autoritatile din New York aresteaza cinci tipi cu reputatie dubioasa, suspectati ca ar fi luat parte la jaful unui camion, se va declansa un carusel al violentei care se va termina intr-o baie de sange si cu 91 de milioane de dolari lipsa.

Gardianul

Sursa: GardianulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.