Emanuel Osei a ajuns un caz la "Poli" Timisoara. Ghanezul adus cu surle si trambite din Serie A, de la Livorno, sub forma de imprumut pana la vara, a fost anuntat de Gica Hagi, antrenorul banatenilor, ca nu mai intra in planurile echipei. Mai mult, d
Emanuel Osei a ajuns un caz la "Poli" Timisoara. Ghanezul adus cu surle si trambite din Serie A, de la Livorno, sub forma de imprumut pana la vara, a fost anuntat de Gica Hagi, antrenorul banatenilor, ca nu mai intra in planurile echipei. Mai mult, dupa ce a transferat cativa jucatori pe acelasi post ca al ghanezului (Plesan, Ad. Ilie, Soporan), "Poli" incearca sa scape inca din aceasta iarna de Osei. Dupa ce Steaua si Otelul s-au interesat, destul de timid insa, de fotbalistul transferat in mandatul lui Cosmin Olaroiu, "Poli" asteapta in acest weekend o delegatie a lui Livorno pentru a lamuri situatia lui Osei, nefiind exclus ca ghanezul sa revina in Italia. Pana atunci, Osei da alte batai de cap sefilor din Banat. Ghanezul a refuzat sa plece din camera de la Hotelul "Tristar", unde sta de la sosirea sa la Timisoara, pentru a se muta intr-un apartament cumparat de club. Ion Craciunescu, directorul general al lui "Poli", nu a putut sa se inteleaga ieri cu Osei. "I-am spus ca trebuie sa plece de la hotel si sa se mute intr-un apartament. Zice ca nu vrea! Asta este, o sa-l evacuam cu forta! Pana maine (n.r. - astazi), trebuie sa elibereze camera. Daca nu vrea, o sa-si gaseasca lucruile la receptie. Nici un alt fotbalist nu mai sta la hotel, iar Osei nu are trecut in contract faptul ca numai intr-un astfel de loc trebuie sa stea. Daca vrea insa sa ramana la hotel, atunci isi va plati camera", a spus Craciunescu. Acesta a mai adaugat ca, daca nu va pleca de la "Poli" in aceasta iarna, Osei isi va primi in continuare salariul, pana la vara, dar va fi trimis, cel mai probabil, la echipa a doua a clubului banatean. Craciunescu a mai spus ca "Poli" a facut, totusi, lui Livorno o oferta pentru achizitionarea lui Osei, insa gruparea italiana a cerut de patru ori mai mult decat suma oferita de timisoreni.
A. Stoica ii multumeste lui Hagi
Alin Stoica a tinut sa-i multumeasca lui Hagi pentru increderea acordata, declarand pentru site-ul oficial al lui "Poli" ca "in momentele grele vezi oamenii adevarati care sunt langa tine". "Adevarul este pe teren si numai acolo trebuie sa vorbim. Mi s-a dat o sansa la Timisoara, in special din partea domnului Hagi", a spus Stoica. La randul sau, Gabriel Canu a declarat ca ii este dor de un meci oficial, dupa accidentarea care l-a tinut mai multa vreme pe tusa. "Vreau din nou un meci cu tribune pline, asa cum a fost cu Steaua", a spus Canu, revenit la antrenamente dupa trei luni. Altfel, doi dintre jucatorii adusi in aceasta iarna de "Poli", Rares Soporan si Sreten Stanic, s-au declarat multumiti de conditiile de pregatire. "Cred ca prima parte a pregatirii, respectiv turneul din Cipru, a decurs foarte bine. Cu fiecare meci care trece simt ca ma acomodez tot mai bine. Sunt mai relaxat si imi doresc sa arat cat mai multe, fiindca, la inceput, am fost destul de retinut", a spus sarbul Stanic. La randul sau, clujeanul Soporan a declarat ca pentru prima oara in cariera a beneficiat de asemenea conditii de pregatire: "Pentru mine a fost o mare schimbare acest cantonament. Nu am mai avut asemenea conditii pana acum si am ramas foarte placut surprins. A fost ceva nou pentru mine".
Englez la marketing
Conducerea lui "Poli" Timisoara este interesata de aducerea unui reprezentant al unei companii de marketing sportiv din Anglia in functia de director de marketing al gruparii alb-violete. Englezul a urmarit miercuri o parte din sedinta de antrenament condusa de Gica Hagi, insa oficialii clubului nu au dorit sa-i dezvaluie identitatea. De asemenea, "Poli" intentioneaza sa-si infiinteze o echipa-satelit "Poli II". "Deocamdata, colaboram cu CFR TImisoara, dar sunt ceva probleme legate de folosirea jucatorilor. Daca noi acoperim cheltuielile, unele mari, este normal sa stabilim si strategia", a declarat Craciunescu pentru site-ul oficial al timisorenilor. Una dintre variantele vehiculate este preluarea divizionarei secunde Unirea Sannicolau Mare, varianta pe care Craciunescu nu a negat-o. Directorul general al lui "Poli"a mai spus ca se intentioneaza ca, in vara, sa se organizeze la Timisoara un turneu international si ca se lucreaza la acest proiect. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.