Mutu si Chivu au fost pentru prima data, ca titulari, fata in fata, miercuri seara, in mansa a doua a sferturilor de finala din Cupa Italiei. Cei doi lideri ai nationalei Romaniei nu s-au intalnit prea des pe teren, intrucat Mutu a fost folosit pe po
Mutu si Chivu au fost pentru prima data, ca titulari, fata in fata, miercuri seara, in mansa a doua a sferturilor de finala din Cupa Italiei. Cei doi lideri ai nationalei Romaniei nu s-au intalnit prea des pe teren, intrucat Mutu a fost folosit pe post de mijlocas dreapta, in timp ce Chivu a jucat pe postul sau obisnuit, de fundas central. "Briliantul" a reusit unicul gol al intalnirii, din penalty, in minutul 48, dupa o faza creata tot de el, centrare de pe dreapta oprita cu mana de Perrotta. Scorul final a trimis pe Roma in semifinale, fiindca echipa lui Chivu s-a impus in prima mansa, saptamana trecuta, cu scorul de 3-2. Ziarele aparute ieri in Italia au apreciat evolutiile celor doi jucatori romani, ambii integralisti, cu un plus pentru Mutu. Acesta a primit nota 7 in cotidianul "Liberta", in timp ce capitanul "tricolorilor" a luat doar 6. Mijlocasul lui Juventus a fost laudat pentru siguranta cu care l-a executat pe Curci de la 11 metri, iar ca puncte slabe i s-au imputat cateva centrari modeste. Meciul de pe "Olimpico" nu a fost lipsit de incidente, cele doua echipe ramanand in 10 jucatori inca din minutul 18, cand Dacourt, de la gazde, si Ibrahimovic, de la oaspeti, au fost eliminati pentru lovire reciproca. Tot miercuri seara, Udinese a remizat pe terenul Sampdoriei, scor 2-2, si a trecut in semifinale, dupa ce in tur scorul fusese de asemenea egal, 1-1. A treia semifinalista este Palermo, care a invins marti seara cu 3-0 pe AC Milan (in tur fusese 0-1), iar a patra echipa ramasa in Cupa Italiei urma sa se decida aseara, dintre Inter si Lazio, la Roma scorul fiind 1-1. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.