Deficitul comercial va continua sa creasca si in acest an, desi exporturile vor avea o evolutie pozitiva, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ministrul delegat pentru Comert, Iuliu Winkler. "Cred ca nivelul exporturilor va creste cu mai mul
Deficitul comercial va continua sa creasca si in acest an, desi exporturile vor avea o evolutie pozitiva, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ministrul delegat pentru Comert, Iuliu Winkler. "Cred ca nivelul exporturilor va creste cu mai mult de 15%, iar din toate sursele reiese ca deficitul comercial va fi valoric mai mare decat in 2005, dar nu pot sa spun cu cat exact", a afirmat Winkler.
Potrivit estimarilor prezentate de Winkler, valoarea schimburilor comerciale ale Romaniei va creste in acest an cu circa 20 de miliarde de euro, pana la 70 de miliarde de euro. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.