3 Februarie 2006

Lectura de un minut

Patinatoarea Daniela Dumitru nu va mai participa la Jocurile Olimpice de iarna de la Torino in probele de viteza deoarece federatia internationala de specialitate a modificat, in ultimul moment, baremurile de calificare la intrecerile care se vor der
Patinatoarea Daniela Dumitru nu va mai participa la Jocurile Olimpice de iarna de la Torino in probele de viteza deoarece federatia internationala de specialitate a modificat, in ultimul moment, baremurile de calificare la intrecerile care se vor derula in perioada 10-26 februarie. "Sportivei noastre ii mai lipseau 0,7 secunde pentru a indeplini si noile baremuri, anuntate de ISU abia in aceasta saptamana", a declarat, pentru Mediafax, presedintele FR Patinaj, Marian Streche. Conform oficialului FRP, conducerea ISU a trimis la inceputul acestei saptamani un comunicat oficial tuturor federatiilor afiliate, in care se precizeaza ca, masura modificarii baremurilor a fost luata "pentru a asigura un nivel ridicat competitiei olimpice". In aceste conditii, Romania va fi reprezentata in concursurile de patinaj viteza doar de Daniela Oltean si Claudiu Grozea, care se incadreaza si in noile baremuri de calificare olimpica anuntate de ISU. Reamintim ca la JO 2006 vor mai participa si alti trei patinatori romani, Katalin Kristo urmand sa concureze la short track, iar Roxana Luca si Gheorghe Chiper la patinaj artistic. (T. RIST)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.