Seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Jonathan Scheele, a declarat ieri, la sedinta de bilant a MAI, ca reforma legislatiei si crearea de institutii noi pentru combaterea coruptiei nu sunt suficiente, fiind necesare rezultate concrete in a
Seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Jonathan Scheele, a declarat ieri, la sedinta de bilant a MAI, ca reforma legislatiei si crearea de institutii noi pentru combaterea coruptiei nu sunt suficiente, fiind necesare rezultate concrete in acest domeniu. Scheele a exprimat aprecieri fata de activitatea Ministerului Administratiei si Internelor in anul 2005, dar a subliniat ca mai sunt inca multe de facut. Seful Delegatiei CE s-a referit la necesitatea cresterii resurselor umane si financiare in toate domeniile gestionate de MAI. El a vorbit si despre necesitatea schimbarii mentalitatii functionarilor publici, care trebuie sa-si respecte "clientul", adica cetateanul. Scheele a precizat ca este nevoie si de o mai buna comunicare intre diferitele niveluri ale unei institutii, precum si intre institutii. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.