Echipa feminina de volei Rapid-AIBO s-a calificat ieri in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a trecut de Penicilina Iasi, cu scorul general de 6-1. Astfel, dupa ce au dispus de moldovence in Capitala, cu 3-0, si cu 3-1 (17, 13, -20, 17), ieri, la I
Echipa feminina de volei Rapid-AIBO s-a calificat ieri in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a trecut de Penicilina Iasi, cu scorul general de 6-1. Astfel, dupa ce au dispus de moldovence in Capitala, cu 3-0, si cu 3-1 (17, 13, -20, 17), ieri, la Iasi, giulestencele au intrat din nou in careul de asi al intrecerii KO, alaturandu-se echipelor deja calificate in aceasta faza, Stiinta Bacau (6-0 cu Constructorul-IOR), CSU Metal Galati (6-1 cu CSU Tg. Mures) si Dinamo-Lemntrans (6-0 cu "U" Cluj). Desi nu a beneficiat, ieri, de serviciile ridicatoarei Dana Minca, accidentata grav la meciul din Divizia A1 de la Piatra Neamt, Rapid-AIBO a zburdat in returul de la Iasi si a demonstrat ca transferul Alidei Marcovici, capitanul reprezentativei tricolore, devine pe zi ce trece un atu important in economia jocului. Azi, la FRV, va avea loc tragerea la sorti a meciurilor din semifinalele Cupei Romaniei, la masculin fiind calificate deja VCM Constanta, "U" Explorari Baia Mare, VCM Piatra Neamt si Dinamo-Geomin. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.