Supermodelul Jodie Kidd (foto) a dat stralucire Campionatului de Golf pe Zapada Chivas, care a avut loc in celebra statiune St. Moritz. O impatimita a golfului, Kidd a terminat cu un punctaj onorabil acest campionat (38 de puncte), clasandu-se pe loc
Supermodelul Jodie Kidd (foto) a dat stralucire Campionatului de Golf pe Zapada Chivas, care a avut loc in celebra statiune St. Moritz. O impatimita a golfului, Kidd a terminat cu un punctaj onorabil acest campionat (38 de puncte), clasandu-se pe locul trei la categoria Ladies Open Championship. Campionatul de Golf pe Zapada Chivas s-a desfasurat intre 13 si 14 ianuarie 2006, pe un teren de 9 gauri, acoperit cu zapada, aflat la 1800 de metri altitudine, la poalele muntelui Piz Bernina din Engadin, St Moritz. Peste 80 de oameni din 11 tari au participat la cea de-a 27-a editie a acestei remarcabile competitii sportive. Celebrul topmodel Jodie Kidd a afirmat cu ocazia acestei competitii: "Am avut sansa de a juca golf, un sport care imi este foarte drag, in decorul ametitor al Alpilor elvetieni, in compania unui whisky de calitate. Este prima data cand joc golf pe zapada. In mod normal, practic acest joc la 300C sub soarele din Barbados, deci am trait aici o experienta deosebita. Conceptul competitiei Chivas Snow Golf este fantastic. Nu mi-as fi putut imagina un eveniment mai distractiv, mai original decat acesta. Imi place la nebunie!". Concursul face parte din seria competitiilor The Chivas Life Series, o serie de evenimente inedite care se desfasoara in locuri speciale, cum ar fi Chivas Elephant Polo din Nepal, Thailand & Sri Lanka sau Chivas Ocean Series din Punta Del Este, Uruguay. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.