"Grupurile de interese care domina grupuri mass-media si le utilizeaza in batalia lor de discreditare ori a adversarului de piata, ori a autoritatilor statului sunt grupuri nelegitime, sunt grupuri de tip mafiot si am sa va cer sa porniti de la acte
"Grupurile de interese care domina grupuri mass-media si le utilizeaza in batalia lor de discreditare ori a adversarului de piata, ori a autoritatilor statului sunt grupuri nelegitime, sunt grupuri de tip mafiot si am sa va cer sa porniti de la acte normative emise de Guvern. De prea multe ori, mafia a ajuns pe masa Guvernului. Sunt prea multi care au beneficiat de acte normative ce au trecut si prin Parlament, dandu-se explicatii false. Iar responsabilitatea celor care le-au promovat este o responsabilitate care trebuie sa fie asumata. Trebuie sa vedem de ce unii au primit scutiri de plati prin acte normative, plati de obligatii la bugetul de stat, trebuie sa vedem de ce altii nu au primit si lucrurile au pornit de la Guvern, au fost validate de Parlament, care nu e informat, au fost promulgate si de presedinte, dar am certitudinea ca avem obligatia sa dam ceasul inapoi. Ocazie cu care atentionez si actualul Guvern, nu pentru ca am vreo suspiciune, ci doar il atentionez - sa renunte la practicile anterioare."


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.