Actorul Samuel L. Jackson si-a lasat, luni, amprentele in asfaltul de la Hollywood, aproape de cele ale celebrilor Humphrey Bogart, Marilyn Monroe si Steve McQueen, informeaza Mediafax. Jackson, in varsta de 57 de ani, purtand ochelari fumurii, vesta
Actorul Samuel L. Jackson si-a lasat, luni, amprentele in asfaltul de la Hollywood, aproape de cele ale celebrilor Humphrey Bogart, Marilyn Monroe si Steve McQueen, informeaza Mediafax. Jackson, in varsta de 57 de ani, purtand ochelari fumurii, vesta de piele si o bereta alba, si-a afundat mainile si pantofii in ciment proaspat, aproape de teatrul chinezesc Grauman pe bulevardul Hollywood, la cativa metri de locul in care se tine ceremonia de decernare a Oscarurilor.
"Cred ca asta o sa scoata in evidenta ceea ce incerc eu sa evit, si anume ca sunt un actor celebru, dar ca nu sun sunt un star de cinema. Poate ca totusi sunt un star, la urma urmelor", a glumit actorul, la ceremonia la care a asistat si LaTanya Richardson, ea insasi actrita. Samuel Leroy Jackson a aparut in circa 90 de filme, de la inceputul carierei sale, in 1972. Printre filmele memorabile in care a jucat Jackson se numara "Pulp Fiction", "Shaft" si "Coach Carter". Jackson este cunoscut drept actorul ale carui filme au adus cei mai multi bani la box office, aproape patru miliarde de dolari, ajutat, mai ales, de aparitiile in ultimele episoade din "Razboiul stelelor". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.