Imaginatia si lipsa de scrupule nu au limite pentru cei ce alearga dupa scandal, notorietate si mai ales bani, ceea ce explica aberatiile ce apar deseori in mass-media. Astfel, recent, mormantul unei familii iudaice din clasa mijlocie de la Talpiot,
Imaginatia si lipsa de scrupule nu au limite pentru cei ce alearga dupa scandal, notorietate si mai ales bani, ceea ce explica aberatiile ce apar deseori in mass-media. Astfel, recent, mormantul unei familii iudaice din clasa mijlocie de la Talpiot, langa Ierusalim, a fost prezentat fara nici o jena de regizorul S. Iacobovici si producatorul James Cameron drept mormantul lui Hristos si al saracei sale familii galileene. Evident ca nu au si nu pot avea nici o proba, caci istoria nu a pastrat nici o marturie materiala, ci doar date cultural-spirituale despre Iisus. Minciuna este prea imbecila pentru a deveni un subiect de discutii arheologice.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.