Conducatorii lui FC Vaslui au anuntat ieri ca au renuntat la turneul de la Norcia, programat la inceputul lunii februarie, urmand ca cel de-al doilea stagiu de pregatire sa aiba loc in Antalya, in perioada 6-18 februarie. Decizia a fost luata deoarec
Conducatorii lui FC Vaslui au anuntat ieri ca au renuntat la turneul de la Norcia, programat la inceputul lunii februarie, urmand ca cel de-al doilea stagiu de pregatire sa aiba loc in Antalya, in perioada 6-18 februarie. Decizia a fost luata deoarece o parte din jucatori, in special cei din strainatate, nu au obtinut viza necesara pentru deplasarea in Italia. In aceste conditii, dupa turneul de zece zile din Cipru, vasluienii s-au intors la inceputul acestei saptamani in Romania, urmand a pleca apoi in Turcia, pe 5 februarie. Fotbalistii vor avea liber pana joi, dupa care isi vor relua pregatirile in Vaslui. In aceasta perioada, conducatorii clubului vor negocia cu toti jucatorii adusi in probe de la reluarea pregatirilor, pana la plecarea in Turcia urmand sa fie definitivat lotul pentru retur.
Antrenorul Mircea Rednic (foto) a declarat ca, pana in acest moment, singura achizitie este Marius Croitoru. "Pana acum, doar Croitoru a semnat cu FC Vaslui. Urmeaza doua-trei zile in care vom negocia cu fiecare jucator in parte, iar in conditiile in care nu vom ajunge la unele intelegeri, atunci vom mai aduce jucatori in Antalya", a spus Rednic. In aceste zile este asteptat la Vaslui si Eugen Trica, devenit liber de contract dupa ce a evoluat la echipa israeliana Maccabi Tel-Aviv. (MCZ)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.