Deputatul PSD Emil Cutean s-a prezentat ieri la Departamentul National Anticoruptie unde a fost instiintat oficial ca este urmarit penal pentru abuz in serviciu si folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului uno
Deputatul PSD Emil Cutean s-a prezentat ieri la Departamentul National Anticoruptie unde a fost instiintat oficial ca este urmarit penal pentru abuz in serviciu si folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii. Parlamentarul a ajuns la sediul DNA in jurul orelor 10.00, insa a plecat dupa aproximativ jumatate de ora, intrucat nu venise insotit de avocat. Dupa aproximativ jumatate de ora, deputatul s-a intors la DNA, dar de aceasta data insotit de un avocat. Cu aceasta ocazie, Emil Cutean a precizat ca acuzatiile sunt fabulatii si ca statea in apartamentul de protocol al Asociatiei "Club 22", organizatie pe care a infiintat-o, dar ca si-a achitat toate cheltuielile pentru cazare. De asemenea, acesta sustine ca acuzatiile care ii sunt aduse survin unor cercetari pe care le-a declansat, in legatura cu modul de dobandire a certificatelor de revolutionar de catre sase mii de persoane. El a adaugat ca din documentele verificate, numai aproximativ 1200 au fost valabile.
Intalnirea cu procurorii a durat aproape o ora, la iesirea din sediul Departamentului National Anticoruptie acesta declarand ca anchetatorii i-au adus la cunostinta oficial ca impotriva sa a fost inceputa urmarirea penala pentru fapte de coruptie. Parlamentarul, care a tinut sa sublinieze ca procurorii nu i-au precizat care este incadrarea juridica a faptelor, a mai mentionat ca daca va fi gasit vinovat va plati. (G. TARATA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.