Presedintele Consiliului de Administratie al FC National, Constantin Iacov, a declarat ieri ca Michael Thwaite a fost convocat la nationala Australiei pentru meciul cu reprezentativa Bahrainului, din 22 februarie. "Thwaite o sa stea doar zece zile al
Presedintele Consiliului de Administratie al FC National, Constantin Iacov, a declarat ieri ca Michael Thwaite a fost convocat la nationala Australiei pentru meciul cu reprezentativa Bahrainului, din 22 februarie. "Thwaite o sa stea doar zece zile alaturi de colegii de la FC National pentru ca, pe 19 februarie, va trebui sa se prezinte la o convocare a nationalei pentru meciul cu Bahrain", a spus Iacov. Thwaite, al carui contract cu FC National va expira in vara, a semnat o intelegere pe cinci sezoane cu Wisla Cracovia, echipa pregatita de Dan Petrescu, intelegere valabila de la 1 iulie 2006. Deoarece nu a dorit sa isi prelungeasca acordul cu gruparea "bancara", Thwaite nu a fost luat in cantonamentul din Italia si a fost trimis sa se antreneze alaturi de divizionara C, AFC Clinceni, echipa-satelit a "bancarilor". Intre timp, Thwaite a fost reprimit la echipa antrenata de Cristiano Bergodi, dar nu se va alatura coechipierilor sai decat atunci cand acestia vor reveni in tara, pe 4 februarie. Fundasul va pleca spre Australia pe 15 februarie. Meciul dintre nationalele Bahrainului si Australiei va conta pentru Grupa D de calificare la Cupa Asiei ce se va desfasura in 2007. Turneul final va fi organizat pentru prima oara de patru tari: Indonezia, Malaysia, Thailanda si Vietnam. Iacov a precizat ca nu a mai fost contactat de nici un oficial al Wislei pentru transferul jucatorului australian, desi antrenorul gruparii poloneze, Dan Petrescu, se afla in Romania si a declarat ca va negocia trecerea din aceasta iarna a fundasului bancar la echipa din Cracovia. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.