Sorin Oprescu si fosta echipa de conducere a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) va reveni, astazi, la spital, pentru a-si relua functiile, in baza sentintei Curtii de Apel Bucuresti care a suspendat ordinele ministrului Sanatatii de r
Sorin Oprescu si fosta echipa de conducere a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) va reveni, astazi, la spital, pentru a-si relua functiile, in baza sentintei Curtii de Apel Bucuresti care a suspendat ordinele ministrului Sanatatii de revocare din functie a lui Sorin Oprescu si a comitetului director. In 26 ianuarie, Curtea de Apel Bucuresti a suspendat ultimele ordine semnate de ministrul Sanatatii privind revocarea din functie a lui Sorin Oprescu si a comitetului director de la SUUB, dar si pe cele de numire a unei noi echipe de conducere, decizia fiind executorie. Potrivit instantei, au fost revocate ordinele cu numerele 9, 10, 11 si 12 semnate de ministrul Eugen Nicolaescu in 2006, cu privire la revocarea demiterii directorului si a comitetului director de la SUUB, precum si cele privind desemnarea unei noi conduceri. Surse medicale, citate de Mediafax, au declarat ca fostul comitet director de la SUUB a trimis, ieri, ministrului Sanatatii, o notificare prin biroul unui executor judecatoresc, prin care demnitarul a fost informat din nou cu privire la decizia Curtii de Apel Bucuresti. Prin acelasi document, ministrul Sanatatii a fost avertizat ca are la dispozitie 24 de ore pentru a retrage de la conducerea SUUB actuala echipa.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.