Bogdan Lobont (foto), portarul de la AC Fiorentina, a declarat dupa partida terminata la egalitate, in deplasare, scor 0-0 cu Udinese, din etapa a 22-a a campionatului italian, ca a avut mari emotii cand a intrat pe teren, informeaza site-ul "fiorent
Bogdan Lobont (foto), portarul de la AC Fiorentina, a declarat dupa partida terminata la egalitate, in deplasare, scor 0-0 cu Udinese, din etapa a 22-a a campionatului italian, ca a avut mari emotii cand a intrat pe teren, informeaza site-ul "fiorentina.it", unul al suporterilor "viola". "Sunt fericit ca am debutat la Fiorentina, dar sunt trist pentru accidentarea lui Gianluca Berti. Cand am intrat pe teren am fost foarte emotionat, dar dupa aceea totul a fost foarte bine", a spus Lobont. "Sunt multumit ca am jucat 35 de minute la Udine si ca n-am primit gol. Ma bucur si pentru Berti, care a debutat si el la Fiorentina", a adaugat portarul roman. Internationalul roman a fost votat de fanii Fiorentinei printre cei mai buni jucatori in meciul cu Udinese, doar evolutia mijlocasului Marco Donadel fiind considerata mai buna ca a romanului. Suporterii "viola" mai scriu pe site-ul lor ca Pantaleo Corvino, director sportiv la Fiorentina, a dat o adevarata lovitura prin aducerea lui Lobont. "A aparat incredibil sutul lui Di Natale, salvand practic un punct. In plus, a aratat siguranta si determinare. Este deja prea mult pentru un portar care este doar de cateva zile in Italia", scrie "fiorentina.it". Antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, a afirmat ca "Lobont s-a comportat foarte bine", in timp ce site-ul "violanews.com" l-a notat cu 6,5, apreciind ca internationalul roman a avut un debut bun la noua sa echipa. Site-ul "italiamedia.it" a apreciat ca "violetii trebuie sa-i multumeasca lui Lobont, care, desi de putin timp pe teren, a salvat rezultatul cu o interventie miraculoasa la un sut al lui Di Natale". Bogdan Lobont a debutat la Fiorentina, fiind introdus pe teren in minutul 55 al partidei cu Udinese, in locul lui Berti, usor accidentat. Portarul roman a avut o interventie de exceptie la o faza in care Di Natale scapase singur spre poarta Fiorentinei. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.