Ne spunea cineva de prin preajma chiolhanelor federale ca Mircea Sandu ar fi un causeur de soi, un smecheras pe care lumea nu-l intuieste la reala sa amplitudine, un batran flacau mustind de replica acida ori hatra, un individ in cele din urma foc de
Ne spunea cineva de prin preajma chiolhanelor federale ca Mircea Sandu ar fi un causeur de soi, un smecheras pe care lumea nu-l intuieste la reala sa amplitudine, un batran flacau mustind de replica acida ori hatra, un individ in cele din urma foc de simpatic atunci cand o vrea, dar si vigilent in viclenie atunci cand ar fi constras la asa ceva. Ne-a facut curiosi aceasta descriere in care, recunoastem, nu-l receptam deloc, cunoscandu-l doar de la conferintele de presa, din aparitiile televizate sau chiar din prestatiile sale de fotbalist, motiv pentru care am asteptat nu neaparat cu nerabdare, ci mai degraba cu o anume descumpanire anuntata sa prestatie de duminica seara de la emisiunea sportiva de la Realitatea TV. Nu ne-am prea lamurit, cu toate ca rudimente din descrierea exaltata care ne fusese facuta asupra sinistrului personaj am dibuit pe alocuri. Poate n-o fi decent, dar pentru confirmarea unor convingeri pe care le-am exprimat in trecutul apropiat, ne-a facut placere sa observam cat de sulfa poate fi Sandu vizavi de Lupescu si Prunea, in legatura cu care nu s-a abtinut sa afirme ca i-a dus la tragerea la sorti de la Montreux ca sa sa-i cunoasca si pe ei lumea din fotbalul mare. De ce nu l-o fi luat si pe Didi Prodan, ca sa rada oamenii aia pe rupte? Ca in privinta lui Prunea credem sa or fi hohotit destul cand i-au vazut umflatura de langa slit, pentru care trebuie sa-l fi suspectat ca a sutit vreo sticla de la protocol pe care ar fi varat-o in buzunarul de la pantaloni ca sa o galgaie pe drumul de intoarcere. De unde sa stie ei ca Prunea are cu totul alte dotari decat pentru cele care a fost adus la FRF? Cu Lupescu lucrurile in mod sigur ca au stat total diferit, intrucat jambonul nemtesc, Kaiserul cum i se mai spune, are o mecla mult mai sobra, o prestanta impunatoare, o gesticulatie si o eleganta de majordom, tot atatea motive pentru a fi confundat cu seful chelnerilor, in legatura cu care nu ne-ar mira ca a fost alertat de ceilalti meseni pentru a recupera banuita sticla din nadragii lui Prunea. Cum spuneam, bine ca a lipsit Prodan, ca asta mai mult ca sigur ca scotea tirbusonul si facea din sarmanul Prunea un prim coleg de sindicat pentru fostul pacient al doctorului Ciomu. In ce priveste activitatea lui Mircea Sandu la amintita tragere la sorti mai mult ca sigur ca a scapat de scarbele alea de detectat metale de la iesire, desi in mod cert acestea trebuie sa fi scherlait ca Gatu daca l-ar fi calcat Hutupan pe picior, insa Nasu' fara indoiala ca i-a pacalit iarasi pe nataraii aia de badiguarzi spunandu-le ca are placa la cap, asa ca nici vorba de tacamuri ciordite.
Cat despre asa-zisele dezinvolturi si spontaneitati ale lui Mircea Sandu, cum sa spunem..., inca nu ne-am facut o impresie babana, acesta aparand in amintita emisiune ca dupa ce consumase ceea ce credeau aia de la UEFA ca pitulase Prunea la sud de buric. La cele cateva prim-planuri, daca ati observat, ochii i se invarteau in cap ca bilele la extragerea loto, iar la un moment dat chiar incepuse sa cante ceva in legatura cu "Soarele si pionierii, tineret si juniorii". Ptiu, fel de fel de oameni! Nici la televiziune nu-i mai astampara necuratul!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.