Dinamo a invins ieri pe Busan, scor 3-1, in cadrul stagiului de pregatire desfasurat in Cipru. Golurile liderului au fost marcate de Grigorie, I. Balan si Niculescu. Esteban Vigo (foto dreapta), antrenorul "cainilor rosii", a inceput meciul cu ocupan
Dinamo a invins ieri pe Busan, scor 3-1, in cadrul stagiului de pregatire desfasurat in Cipru. Golurile liderului au fost marcate de Grigorie, I. Balan si Niculescu. Esteban Vigo (foto dreapta), antrenorul "cainilor rosii", a inceput meciul cu ocupanta locului opt din Coreea de Sud in urmatoarea formula: Gaev - I. Balan, Curt, L. Goian, R. Stefan - Margaritescu, Ad. Cristea - I. Iordache, C. Munteanu, Grigorie - Bratu. Pe parcurs au mai evoluat Ganea, Cl. Niculescu, Zicu si Baltoi. Dinamovistii au controlat meciul fara mari probleme, insa cei care au deschis scorul au fost coreenii. In minutul 30, Curt a fost intors lejer in careu de un adversar, care a sutat apoi fara speranta pentru Gaev. Impulsionati de strigatele lui Vigo, "cainii" au inceput sa-si impinga adversarul in propria jumatate, iar Catalin Munteanu a lovit puternic bara. Golul egalizator a venit in minutul 51, cand Grigorie a reluat in plasa o centrare foarte buna a lui Cristea. Balan, cu poarta goala, si Niculescu, din lovitura libera, au stabilit scorul final al partidei. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.