Presedintele executiv al Politehnicii Iasi, Sorin Boca, a declarat ieri ca sunt sanse mici ca Martin Czernoch, de la Slavia Praga, care s-a aflat aproximativ o saptamana in probe la echipa moldoveana, sa semneze un contract. Boca a precizat ca Czerno
Presedintele executiv al Politehnicii Iasi, Sorin Boca, a declarat ieri ca sunt sanse mici ca Martin Czernoch, de la Slavia Praga, care s-a aflat aproximativ o saptamana in probe la echipa moldoveana, sa semneze un contract. Boca a precizat ca Czernoch a plecat in Cehia si ca Politehnica urmeaza sa negocieze, in aceasta saptamana, cu oficialii Slaviei. "Antrenorul Ionut Popa s-a declarat multumit de Czernoch dar, pentru transferul atacantului ceh, Slavia Praga cere 40.000 de euro, suma care mi se pare foarte mare in conditiile in care jucatorul a intrat in ultimele sase luni de contract", a spus Boca. Acesta a precizat ca le-a spus oficialilor clubului din Praga ca Politehnica nu va plati mai mult de 20.000 de euro pentru aducerea lui Czernoch. "In cazul in care ne vom intelege cu gruparea ceha, atacantul se va prezenta la turneul de la Norcia", a adaugat Boca. Altfel, dintre cei doi jucatori rusi aflati in probe, Andrei Puskarev si Vladislav Kiselev, doar primul are sanse sa ramana, dar pentru a juca la echipa a doua. Boca a mai precizat ca, in cantonamentul de la Norcia, se va prezenta si mijlocasul sarb Martin Saric, in varsta de 27 de ani. Saric s-a aflat in probe la Politehnica si anul trecut, cand a evoluat doar 18 minute in amicalul cu Tiligul Tiraspol, in care a suferit o ruptura de ligamente. Iesenii vor pleca vineri spre Italia, unde vor participa, in perioada 6-18 februarie, la "Norcia Winter Cup". (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.