Politistii mexicani au descoperit un tunel subteran cu o lungime de peste un kilometru, care trecea pe sub frontiera dintre Statele Unite si Mexic si prin care erau livrate droguri pentru traficantii din California, a anuntat Parchetul General din Me
Politistii mexicani au descoperit un tunel subteran cu o lungime de peste un kilometru, care trecea pe sub frontiera dintre Statele Unite si Mexic si prin care erau livrate droguri pentru traficantii din California, a anuntat Parchetul General din Mexic. Extremitatea sudica a tunelului a fost localizata la Tijuana, Parchetul stabilind ca drogurile erau transportate printr-o conducta cu diametrul de 1,5 metri, montata la o adancime de 26 de metri. Punctul final al condutei era un depozit din localitatea Otay, statul american California. Politistii au confiscat 60 de valize de marijuana (cantarind in total doua tone), sapte telefoane portabile si doua documente de identitate. Doua camioane si un vehicul cu tractiune integrala au fost, de asemenea, gasite in apropiere. Parchetul a precizat ca operatiunea a fost posibila gratie unor informatii furnizate de politia americana. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.