Presedintele Asociatiei romano-nipone a murit, ieri dupa-amiaza, in Bucuresti, dupa ce a fost muscat de un caine maidanez. Incidentul a avut loc pe Bulevardul Titulescu, in fata blocului in care locuia japonezul, in varsta de 51 de ani. Conform Media
Presedintele Asociatiei romano-nipone a murit, ieri dupa-amiaza, in Bucuresti, dupa ce a fost muscat de un caine maidanez. Incidentul a avut loc pe Bulevardul Titulescu, in fata blocului in care locuia japonezul, in varsta de 51 de ani. Conform Mediafax, care citeaza surse judiciare, muscatura a sectionat artera femurala, el murind din cauza pierderilor de sange. Incidentul de ieri a adus din nou in discutie problema cainilor fara stapan. Viceprimarul general al Capitalei, Razvan Murgeanu, a declarat ca trebuie luate masuri radicale pentru strangerea cainilor vagabonzi. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.