Presedintele executiv al lui Dinamo, Ioan Becali, a declarat ieri dimineata, pe Aeroportul "Henri Coanda", ca pentru clubul pe care il conduce campania de transferuri din aceasta pauza competitionala este ca si incheiata. "Nu cred ca mai transferam p
Presedintele executiv al lui Dinamo, Ioan Becali, a declarat ieri dimineata, pe Aeroportul "Henri Coanda", ca pentru clubul pe care il conduce campania de transferuri din aceasta pauza competitionala este ca si incheiata. "Nu cred ca mai transferam pe nimeni. Lotul este aproape complet. Obiectivele noastre au ramas campionatul si intrarea in grupele UEFA Champions League", a spus Becali. Intors din Cipru, acolo unde a urmarit meciul amical castigat de Dinamo cu 1-0 in fata lui Neuchatel Xamax, Becali s-a aratat multumit de jocul echipei conduse de Esteban Vigo: "A fost doar un amical, dar se vede ceva. E un alt ritm. Sper sa-l mentinem pana la sfarsitul pregatirii". Presedintele gruparii din Soseaua Stefan cel Mare a mentionat ca nu s-a intalnit in Cipru cu fostul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, care conduce acum pe Omonia Nicosia. Ioan Becali s-a referit si la echipa nationala, fiind de parere ca este un avantaj faptul ca "tricolorii" vor intalni Olanda si in preliminariile CE din 2008. "E cu atat mai bine. Era mai rau daca picam cu una pe care nu o cunosteam. Am mai jucat de doua ori cu Olanda si sper sa invatam din greselile pe care le-am facut atunci", a mentionat Becali. Presedintele lui Dinamo a precizat ca a discutat la telefon cu Hristo Stoicikov, selectionerul Bulgariei, adversara Romaniei din grupa G a preliminariilor CE din 2008. "Stoicikov mi-a spus ca vine sa ne bata la Bucuresti. Si ca dupa ce ne bate sa-l mai si cinstesc eu cu o sampanie", a afirmat Becali. Oficialul dinamovist s-a intors din Cipru in acelasi avion cu delegatia Rapidului. "Am venit in acelasi avion cu colegii de la Rapid, nu cu rivalii de la Rapid. M-am salutat si cu antrenorii si cu jucatorii ca oamenii civilizati. Acum, eu ma duc acasa la Dinamo, iar ei se duc acasa la Rapid", a afirmat Becali. Conducerea lui Dinamo va decide saptamana viitoare locatia celui de-al doilea turneu de pregatire din aceasta pauza competitionala, avand de ales intre Turcia si Spania. Dinamo a trecut sambata cu 1-0 de Neuchatel Xamax intr-un amical jucat in Cipru, golul "cainilor rosii" fiind marcat de Cl. Niculescu (68). Vigo a inceput partida cu Cr. Munteanu - Mihut, Galamaz, Moti, Pulhac - Fl. Petre, Ropotan, Zicu, Vl. Munteanu - Cl. Niculescu, Danciulescu, pe parcurs fiind introdusi I. Balan, Grigorie, Ad. Cristea, Fl. Bratu, Baltoi, I. Iordache si Margaritescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.