Dupa ce presa de pe malurile Bosforului l-a numit ca principal candidat pentru preluarea nationalei turce, iar sefii de la Besiktas si Trabzonspor il "vaneaza" pentru postul de antrenor, Mircea Lucescu revine in atentia fotbalului din Turcia. Conform
Dupa ce presa de pe malurile Bosforului l-a numit ca principal candidat pentru preluarea nationalei turce, iar sefii de la Besiktas si Trabzonspor il "vaneaza" pentru postul de antrenor, Mircea Lucescu revine in atentia fotbalului din Turcia. Conform "Star", Yigit Sardan, un candidat la postul de presedinte al lui Galatasaray, a promis ca, daca va fi ales in aceasta functie la Adunarea Generala ce va avea loc in luna martie, il va readuce la echipa din Istanbul pe Lucescu! "Cel mai mare atu pentru Yigit Sardan la alegeri va fi fostul antrenor de la Galatasaray", noteaza "Star", care mentioneaza ca Sardan se bucura de sustinerea a numerosi oficiali de la gruparea turca. De asemenea, ziarul citat scrie ca Sardan a obtinut deja acordul lui Lucescu in privinta revenirii acestuia la Galatasaray. Mircea Lucescu a antrenat pe Galatasaray in perioada 2000-2002, castigand cu aceasta echipa Supercupa Europei in 2000 si campionatul Turciei in 2002. Lucescu a calificat pe Galatasaray in premiera in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, in sezonul 2000/2001, si a ajuns, in sezonul 2001/2002, pana in turul doi al acestei competitii. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.