Gica Hagi s-a intors sambata in cantonamentul din Cipru al lui "Poli" Timisoara pentru a fi alaturi de echipa sa in cele doua amicale contra lui Litex Loveci. Problemele bulgarilor, care datorita accidentarilor nu au putut alinia jucatori pentru doua
Gica Hagi s-a intors sambata in cantonamentul din Cipru al lui "Poli" Timisoara pentru a fi alaturi de echipa sa in cele doua amicale contra lui Litex Loveci. Problemele bulgarilor, care datorita accidentarilor nu au putut alinia jucatori pentru doua partide, au determinat disputarea unui singur meci. Astfel, conducatorii banatenilor s-au orientat pentru o confruntare suplimentara contra lui Tatabanya, locul sapte in prima liga din Ungaria. Meciul cu Litex, incheiat cu scorul de 0-0, a insemnat un festival de ratari ce a culminat cu irosirea unui penalty de catre Silvasan, in minutul 88. Prima repriza a consemnat o dominare categorica a banatenilor, care nu au avut probleme in a-si impune jocul in fata unei formatii ce va evolua in primavara europeana. Abia in a doua parte a partidei, Litex a echilibrat partida, insa tot elevii lui Hagi au ratat cele mai mari oportunitati prin Silvasan. Cea de-a doua intalnire a zilei, contra lui Tatabanya, a adus si victoria timisorenilor, scor 2-1, prin reusitele lui Plesan (foto) si M. Constantinescu. Hagi a folosit o echipa o complet schimbata fata de primul meci, singurul jucator pastrat in teren fiind Plesan. Partida a fost marcata de prestatia jenanta a portarului Grigore, care a gresit aproape la fiecare faza. Per total, "Poli" a reusit sa arate ca o echipa ce prinde contur in jurul lui Plesan, mijlocasul in care Hagi isi pune toate sperantele. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.