Sala de atletism din cadrul CSNB "Lia Manoliu" a gazduit sambata si ieri prima etapa a concursului national "Grand Prix", rezervat seniorilor, tineretului si juniorilor I. La acest concurs atletic de debut al sezonului indoor au participat 292 de spo
Sala de atletism din cadrul CSNB "Lia Manoliu" a gazduit sambata si ieri prima etapa a concursului national "Grand Prix", rezervat seniorilor, tineretului si juniorilor I. La acest concurs atletic de debut al sezonului indoor au participat 292 de sportivi (113 la feminin si 179 la masculin), reprezentand 74 de cluburi. Cele mai bune performante inregistrate au fost premiate de catre federatia de specialitate cu 3.000 RON. Printre cei care au inceput cu dreptul competitiile de sala sa mentionam pe Gheorghe Guset (greutate - 29,22 m, CSM Armatura Zalau), Adina Anton (saritura in lungime - 7,53 m, Dinamo-CSM Pitesti), ca si pe saritorii in inaltime, ambii de la Steaua, Oana Pantelimon (1,90 m) si Stefan Vasilache (2,24 m). La 400 m s-a impus Mihaela Neacsu (56,72 - CSM Unif Craiova), pentru ca Ana Maria Bordea (CSM Giurgiu) sa treaca prima linia de sosire la 1500 m, fiind cronometrata in 4:26,97. S-au putut consemna si doua recorduri nationale, ambele de juniori I, la greutate, Mihai Grasu (18,82 m - Dinamo) si Cristina Bujin, la triplusalt (14,06 m - Farul). (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.