"Poli" Timisoara a invins joi seara, cu 2-0 (0-0), pe Hajduk Kula, echipa clasata pe locul 5 in campionatul din Serbia-Muntenegru, intr-un meci amical disputat in cadrul stagiului de pregatire din Cipru. Golurile echipei condusa la aceasta partida de
"Poli" Timisoara a invins joi seara, cu 2-0 (0-0), pe Hajduk Kula, echipa clasata pe locul 5 in campionatul din Serbia-Muntenegru, intr-un meci amical disputat in cadrul stagiului de pregatire din Cipru. Golurile echipei condusa la aceasta partida de "secundul" Gabi Balint au fost reusite de maghiarul Simek, in minutele 67 si 79. "Poli" a jucat in prima repriza in urmatoarea formula: C. Grigore - Ad. Olah, Scutaru, Canu, Izvoranu - Plesan, Soporan, Balace - Stanic, Caramarin - Mansour. In partea a doua au intrat pe teren C. Grigore - Emeghara, S. Radoi, Ad. Ilie, Latovlevici - Naidin, Ov. Petre, G. Coman - Simek, A. Stoica - Gluscevic. In acest meci nu au evoluat Silvasan si Gh. Bucur, aflati in perioada de recuperare, si McKain, care este in urma cu pregatirea. "Poli" Timisoara va intalni astazi, intr-o dubla partida de verificare, echipa bulgara Litex Loveci. Pentru disputa cu bulgarii este asteptat sa revina in Cipru si antrenorul Gica Hagi, care a revenit pentru doua zile in Romania, din cauza unui deces in familie. Hagi a fost prezent ieri la inmormantarea cumnatului sau, sotul surorii sale, la Constanta * FC Farul Constanta a obtinut, tot joi seara, a doua victorie in cadrul turneului de pregatire din Bulgaria, invingand cu 3-1 (3-0) pe Beroe Stara Zagora. Golurile Marinarilor", pregati de sarbul Momcilo Vukotic, au fost reusite de I. Barbu (20), Senin (30p) si Apostu (40). FC Farul a inceput meciul cu G. Curca - Farmache, Gheara, I. Barbu, Pascovici - Gurita, Lungu, L. Florea, Senin - L. Mihai, Apostu. In repriza a doua au jucat Vlas - Soare, Posteuca, Schiopu, A. Mihai - M. Stefan (V. Gheorghe), Pacuraru, L. Florea (Voiculet), L. Mihai - Apostol, T. Moldovan. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.