Mircea Sandu, presedintele FRF, a declarat ieri, la Montreaux, ca isi continua discutiile cu omologii sai pentru perfectarea unor meciuri amicale puternice pentru echipa nationala. El a confirmat negocierile cu Spania. "Nu s-a reusit stabilirea unei
Mircea Sandu, presedintele FRF, a declarat ieri, la Montreaux, ca isi continua discutiile cu omologii sai pentru perfectarea unor meciuri amicale puternice pentru echipa nationala. El a confirmat negocierile cu Spania. "Nu s-a reusit stabilirea unei date. Am purtat discutii, dar urmeaza sa continuam. Vor discuta si antrenorii, iar daca acest meci se va perfecta, va avea loc in luna august sau in luna noiembrie", a spus Mircea Sandu. El a dezvaluit ca negocieri mai avansate sunt pentru luna mai. "Am purtat discutii pentru ca nationala sa participe la un turneu de pregatire in SUA, intre 23 si 29 mai", a declarat Nasul, precizand ca printre echipele care vor juca in aceasta competitie se afla nationala gazdelor, plus Uruguay, Turcia, Columbia si Irlanda. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.