In perioada 5-8 aprilie, la Targul International Bucuresti Romexpo, cele mai reprezentative firme din domeniul medical din Romania, impreuna cu firme de prestigiu din strainatate, vor fi prezente la Rommedica 2006. Prin aceste expozitii sunt ''stimul
In perioada 5-8 aprilie, la Targul International Bucuresti Romexpo, cele mai reprezentative firme din domeniul medical din Romania, impreuna cu firme de prestigiu din strainatate, vor fi prezente la Rommedica 2006. Prin aceste expozitii sunt ''stimulate contactele de afaceri, fapt deosebit de important pentru sistemul sanitar, cu rezultate pozitive asupra costurilor si eficientei din acest domeniu atat de sensibil''. Incepand cu editia de acum doi ani, organizatorii au introdus in cadrul acestor manifestari expozitionale ''Bursa de Servicii Medicale'', care reuneste cele mai reprezentative clinici private si in care sunt prezentate cele mai moderne servicii medicale, precum si Romestetica - salon specializat, dedicat esteticii medicale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.