Azi (28 ianuarie), este asteptat la Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" primul "Musafir de la ora cinci" pe acest an. Musafirul din aceasta luna, dar si amfitrion, va fi dr. Dumitru Murariu, directorul general al Muzeului Antipa, car
Azi (28 ianuarie), este asteptat la Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" primul "Musafir de la ora cinci" pe acest an. Musafirul din aceasta luna, dar si amfitrion, va fi dr. Dumitru Murariu, directorul general al Muzeului Antipa, care le va povesti ospetilor despre animalele stranii intalnite in expeditiile organizate in Indonezia si Brazilia. Imaginile cu diversitatea melcilor si aricilor de mare, spectacolul oferit de "valsul" acvatic al pestilor de foc sau al celor zburatori sunt numai cateva dintre cele peste 100 de fotografii care ilustreaza prezentarea primei editii din acest an a programului "Musafirul de la ora cinci", care se deruleaza in ultima sambata a fiecarei luni. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.