O premiera s-a inregistrat saptamana aceasta la Bucuresti. Pictorul Sorin Ilfoveanu impreuna cu Casa Davino au lansat doua colectii de vinuri in editie limitata. Colectia "Bacante & Saturnalii" contine 59 de cutii cu vinuri avand ca eticheta repr
O premiera s-a inregistrat saptamana aceasta la Bucuresti. Pictorul Sorin Ilfoveanu impreuna cu Casa Davino au lansat doua colectii de vinuri in editie limitata. Colectia "Bacante & Saturnalii" contine 59 de cutii cu vinuri avand ca eticheta reproduceri dupa tablourile din seria cu acelasi nume, iar colectia "Erotica Biblion" contine 33 de cutii cu vinuri, avand ca etichete gravuri originale ale celebrului pictor. Toate sticlele sunt numerotate si semnate de Ilfoveanu, purtand si sigiliul acestuia.
Potrivit organizatorului evenimentului, Gheorghe Moisescu, acest tip de eveniment, in care arta isi da mana cu vinul, este o premiera, si nu doar pentru Romania. Casa Davino detine o suprafata de 67 de hectare de vie in Ceptura, Dealu Mare, si produce anual o cantitate limitata la maxim 200.000 de sticle cu vin. Tot in premiera pentru Romania, colectia va fi promovata, cu sprijinul Clubului "Vino" din Cluj-Napoca, in cadrul unei licitatii on-line pe www.vinul.ro, pe parcursul lunii februarie. (C.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.