Asociatia Magistratilor din Romania (AMR) solicita presedintelui si premierului intalniri in vederea gasirii unor solutii pentru problemele cu care se confrunta justitia si magistratii. Reprezentantii institutiei au trimis, ieri, celor doi demnitari,
Asociatia Magistratilor din Romania (AMR) solicita presedintelui si premierului intalniri in vederea gasirii unor solutii pentru problemele cu care se confrunta justitia si magistratii. Reprezentantii institutiei au trimis, ieri, celor doi demnitari, prin care atrag atentia asupra atacurilor si declaratiilor politice care au atins "cote alarmante", cu efecte asupra credibilitatii justitiei.
Printre problemele semnalate de AMR se afla "acuzele nedrepte", "refularile politicianiste", "grupurile de interese care se erijeaza in protectorul salvator al Romaniei", "lipsa conditiilor de normalitate pentru functionare", precum si "insinuarea raspunderii totale a justitiei pentru un eventual esec al integrarii europene".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.