In tara
Desi valorile temperaturii vor fi usor mai ridicate decat in ziua precedenta, vremea se va mentine deosebit de rece pentru aceasta perioada. Cerul va fi temporar noros in vestul tarii, unde in zona montana vor fi conditii sa ni
In tara
Desi valorile temperaturii vor fi usor mai ridicate decat in ziua precedenta, vremea se va mentine deosebit de rece pentru aceasta perioada. Cerul va fi temporar noros in vestul tarii, unde in zona montana vor fi conditii sa ninga slab, si mai mult senin in celelalte regiuni. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -7 si 3 grade, iar cele minime intre -16 si -6 grade, mai coborate in depresiunile intramontane pana in jur de -26 grade.
La Bucuresti
Vremea va fi frumoasa, dar rece. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 1- 2 grade, iar cea minima se va situa in jur de -8 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.