Actorul Florin Piersic a fost sarbatorit, vineri, la Cluj-Napoca, la implinirea varstei de 70 de ani, relateaza Rompres. Desi stia ca Primaria clujeana a pregatit un eveniment special pentru el, actorul nu s-a asteptat sa intre intr-o sala plina ochi
Actorul Florin Piersic a fost sarbatorit, vineri, la Cluj-Napoca, la implinirea varstei de 70 de ani, relateaza Rompres. Desi stia ca Primaria clujeana a pregatit un eveniment special pentru el, actorul nu s-a asteptat sa intre intr-o sala plina ochi de functionari, consilieri locali, ziaristi si cei mai de seama reprezentanti ai autoritatii locale. "Nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva. Cand am intrat in Primarie au sarit fotografi, multime M-am simtit ca un presedinte", a spus actorul. Primarul Emil Boc i-a inmanat lui Florin Piersic cheia orasului si i-a daruit o sticla de vin produs in anul nasterii actorului - 1936. "Cum sa ma simt la 70 de ani? Ca la 69. Va rog sa ma credeti ca aceasta varsta mie nu-mi spune nimic. Nu pot sa realizez cand au trecut toti acesti ani. Domnul Emil Boc a spus un lucru foarte frumos, a vorbit de legatura pe care am avut-o cu parintii mei. Eu niciodata nu m-am gandit inca din copilarie sa ma fac actor. (...) Tot ce am facut eu in aceasta profesie am facut fara sa vreau sa sar in ochi de fapt, chiar am ras de un coleg care zicea ca noi am cunoscut gloria. 'Mai, poate ai vreo gagica si o cheama Gloria', i-am spus. Pai daca noi am fi cunoscut gloria, atunci artistii astia mari ca Peter O'Toole, Greta Garbo, Cary Grant pai de ei ce sa mai zici?!", a spus Florin Piersic. Prefectura Cluj si Primaria Cluj-Napoca vor organiza, duminica, la Teatrul National din municipiu, spectacolul "Clepsidra cu minutare", dedicat aniversarii lui Florin Piersic. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.