Timp de patru zile, dentistii vor avea ocazia sa cunoasca ultimele ''descoperiri'' si oferte din domeniul stomatologic. In perioada 8-11 martie, in Complexul Expozitional Romexpo Bucuresti va avea loc editia de primavara a manifestarii Denta 2006 - e
Timp de patru zile, dentistii vor avea ocazia sa cunoasca ultimele ''descoperiri'' si oferte din domeniul stomatologic. In perioada 8-11 martie, in Complexul Expozitional Romexpo Bucuresti va avea loc editia de primavara a manifestarii Denta 2006 - expozitie internationala de medicina dentara: echipamente, instrumentar, accesorii, materiale si produse chimico-farmaceutice pentru medicina dentara si produse de igiena orala. Denta - expozitia internationala de medicina dentara, cu cele doua editii anuale de primavara si de toamna, s-a impus in decursul anilor ca ''loc de intalnire a producatorilor si utilizatorilor de produse si tehnologii, a specialistilor si cadrelor didactice universitare din domeniul stomatologic''.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.